III Fira de la tòfona negra i Concurs de gossos tofoners de Vilanova de Prades

21/12/2018

III Fira de la tòfona negra i Concurs de gossos tofoners de Vilanova de Prades

Aquest matí de dijous dia 20 de desembre, s'ha presentat el cartell i la programació de la 3a edició de la Fira de la tòfona negra i Concurs de gossos tofoners de Vilanova de Prades.
Aquesta nova edició tindrà lloc el proper dissabte dia 12 de gener de 2019.

Durant la III Fira de la tòfona de Vilanova de Prades es podrà gaudir de les jornades tècniques, d'expositors, del showcooking de la mà del xef Rafael Múria, del restaurant Quatre Molins, de Cornudella de Montsant, dels expositors i venda de productes Km 0, de degustacions de tapes amb tòfona i vi local, i d'una nova celebració del concurs de gossos tofoners, major revulsiu de la fira i que genera gran expectació entre el públic assistent.

Com a novetat d'aquest any, a la tarda, a les 14 hores, es podrà participar d'un dinar trufat obert al públic; i a quarts de cinc, de la presentació del llibre "Bolets de les muntanyes de Prades i boscos de Vimbodí i Poblet", a càrrec de Francisco Barrajón, Adela Mas i Mercesdes Pigem, coautors. S'oferirà un brindis al públic assistent i hi haurà punt de venda d'exemplars.