La XV Trobada gegantera de la Conca de Barberà se celebrarà a Vilanova de Prades els dies 2 i 3 de juliol

23/06/2022

La XV Trobada gegantera de la Conca de Barberà se celebrarà a Vilanova de Prades els dies 2 i 3 de juliol

La tarda de dimecres, dia 22 de juny, es va presentar el cartell de la XV edició de la trobada de gegants i gegantes de la comarca, que aquest any, se celebra a Vilanova de Prades.

 

En la darrera trobada, celebrada a Blancafort, es va escollir la geganta de la localitat, la Salvadora Pereandreu, nova Pubilla de la Conca. Malauradament, per motius de la pandèmia, es va haver de suspendre en dues ocasions. Finalment, aquest any 2022 es podrà celebrar amb tots els honors que mereix la festa.

 

El cartell representa la posada a punt de la Salvadora, per rebre la banda de pubilla de la Conca. La geganta castanyera de Vilanova de Prades ho té tot preparat per rebre aquest títol oficialment el cap de setmana del 2 i 3 de juliol.

 

Per celebrar la festa, l'Ajuntament de Vilanova de Prades, i l'entitat La Miranda, Associació, Cultura i Poble, han elaborat un programa que s'inicia el dissabte dia 2 amb una exposició de gegants de la comarca i un posterior sopar amb el concert dels "Sense Filtro".

 

Amb aquest acte, es pretén que els vilanovins i vilanovines també visquin la festa, més enllà de la trobada del diumenge.

 

El diumenge 3, serà el dia fort i tindrà lloc la XV Trobada comarcal, amb la cercavila, els balls, l'acte d'imposició de la banda a la Salvadora, i un dinar de germanor de les colles.
Documents associats: